Två grundproblem med kommunikation

Varje dag möts vi av 3000 – 5000 kommersiella budskap. Dina potentiella kunder vill inte bränna energi på att försöka förstå vad ditt varumärke står för och säljer.

I princip all kommunikation har samma två grundfel:

1. Budskapet är inte tillräckligt viktigt för mottagaren.

2. Budskapet är för krångligt att förstå direkt.

Ditt budskap måste vara kristallklart. Och enkelt.

Ett bra budskap engagerar utan att bränna energi

Ett bra budskap är kopplat till Maslows behovsteori. Ju mer ditt budskap handlar om något av de basala behoven för din mottagare desto bättre.

Det bästa budskapet är på liv eller död för mottagaren. Och att mottagaren inte behöver bränna en massa energi på att förstå budskapet.

Dramatiskt?

Det handlar om att få mottagaren att bry sig.

Människan bästa verktyg för att sprida information som inte kräver en massa energi för att förstå är stories. Med en bra brand storyn kommer också ett enkelt och tydligt budskap.

Storybrand certifierad guide

Jag är Sveriges första Storybrand Certified Guide. Det innebär att jag är utbildad i en process att skapa tydliga budskap och kommunicera genom att använda storytelling. 

Processen går att applicera på all kommunikation. Från hemsidan och powerpoint-presentationer till marknadsföring och säljmöten.

Resultatet blir ökad förståelse. Och ökad försäljning

Tre steg som kan ändra ditt budskap för alltid

 

01

Ring och boka ett möte.

02

Jag hjälper dig skapa ett tydligare budskap och en handlingsplan för att nå ut bättre.

03

Kommunicera på ett nytt sätt – och nå ut med ditt budskap.

Tre steg som kan ändra ditt varumärke för alltid

01

Ring och boka ett möte.

02

Få en ny världsbild när det gäller marknadsföring, kommunikation och varumärkesbyggande presenterad för dig på bara några timmar.

03

Kommunicera på ett nytt sätt – och nå ut med ditt budskap.

LADDA NER GRATIS GUIDE OM STORYBRANDING

Ladda ner gratis e-book om Storybranding

 

Förstå hur du kan skapa tydligare budskap. Hur du kan bygga starkare varumärken. Och hur du kan sälja bättre. Bara genom att använda kraften i stories.

Den här e-booken förklarar grunderna i storybranding. Fyll i formuläret nu så har du den i mailen direkt. Om tio minuter kan din kommunikation vara förändrad för alltid.


SLUTA VARA OTYDLIG.

BOKA NU!

Det går utmärkt att ringa på 08-627 06 00.

Det enklaste är förmodligen att fylla i formuläret nedan. Det går raka vägen till min mobil. Och jag är inte bättre än någon annan. Jag kollar mobilen regelbundet. Jag återkommer så snart jag kan.

Hörs snart!