Sveriges enda Storybrand Certified Guide

 

Storybranding.se drivs av Storybrand Certified Guide Mattias Brännholm.

Det är en sajt om att skapa tydliga budskap och nå ut med dom. Det är också en sajt om att bygga varumärken och driva affärer med storytelling.

Syftet med sajten är att öka kunskapen om hur och varför man bör jobba med att med hjälp av grunderna i storytelling skapa tydliga budskap och bygga starka varumärken.

Den korta och enkla förklaringar till varför stories är så effektivt är att människor inte är rationella. Vi köper inte det som är bäst. Vi köper det vi förstår bäst.

Det spelar ingen roll om det gäller ett budskap, en vara, en tjänst eller ett varumärke. Ett enkelt och tydligt budskap strukturerat som en story som engagerar, oavsett vad du vill förmedla, är nyckeln till framgång.

Vad skulle hända om du använda stories för att få ut ditt budskap? I din kommunikation? Marknadsföring? Och i ditt sälj – oavsett vad du försöker sälja?

Om du gör det rätt, varför skulle det inte funka?

Ambition med sajten är att du som hänger här ska bli lite klokare i ämnet och själv se möjligheterna med stories för din situation.

Behöver du hjälp kan Mattias hjälpa dig.

 

Om Mattias

Mattias Brännholm har genom hela sitt yrkeslivs berättat stories och förmedlat budskap. Fyra års filmutbildning i Hollywood, USA, följdes av nästan 20 år på SVT som reportagereporter och producent. Det senaste tio åren har Mattias drivit Brama Kommunikation och Film, en film- och kommunikationsbyrå med fokus på storytelling.

När Mattias som förste svensk utbildade sig till Storybrand Certified Guide i Nashville, USA, föll de sista bitarna på plats. Ramverket för storytelling och hur man kan använda det på varumärken och skapa kommersiell hävstång föll på plats.

En bra berättad historia driver affärer. Det skapar tydlighet och ökar intäkterna.

Idag jobbar Mattias i huvudsak som Storybrand Certified Guide. Han hjälper företag och organisationer med att tydliggöra sitt budskap, bygga starkare varumärken och driva affärer med storyn i centrum.

(På bilden ovan är Mattias Brännholm tillsammans med Storybrands grundare Donald Miller i samband med utbildningens avslutning).

Sälj mer med storybranding med Mattias Brännholm - Sveriges enda Storybrand Certified Guide.