Om storybranding.se

Storybranding.se är en sajt om att skapa tydliga budskap och på bästa sätt nå ut med dom till sin målgrupp. Det är också en sajt om att bygga varumärken och driva affärer med storytelling.

Sajten vänder sig till alla som känner frustration att de inte fullt ut når fram med sitt budskap. Och att man går miste om något på grund av detta.

Sajten vänder sig också till de som vill bygga varumärke. Som vill jobba effektivare med sin marknadsföring. Och dom som vill bli ännu på bättre på försäljning.

Syftet med sajten är att öka kunskapen om hur möjligheterna med att använda kraften i storytelling för att kommunicera bättre.

Sajten drivs av Mattias Brännholm. Mattias är den första i Sverige som certifierat sig i storybranding.

Behöver du hjälp kan Mattias hjälpa dig.

Utveckla din brand story - en workshop med Storybrand Certified Guide Mattias Brännholm

Om Mattias Brännholm

Mattias Brännholm har genom hela sitt yrkeslivs berättat stories och förmedlat budskap. Fyra års filmutbildning i Hollywood, USA, följdes av nästan 20 år på SVT som reportagereporter och producent.

Det senaste tio åren har Mattias drivit Brama Story & Brand, en film- och kommunikationsbyrå med fokus på storytelling.

När Mattias som förste svensk utbildade sig till Storybrand Certified Guide i Nashville, USA, föll de sista bitarna på plats. Ramverket för storytelling och hur man kan använda det inte bara för att skapa tydliga budskap utan även för att bygga varumärken och skapa kommersiell hävstång föll på plats.

En bra berättad historia driver affärer. Det skapar tydlighet och ökar intäkterna.

Idag jobbar Mattias i huvudsak som budskapskonsult med fokus på storytelling. Han hjälper företag och organisationer med att tydliggöra sitt budskap, bygga starkare varumärken och driva affärer med storyn i centrum.

Mattias jobbar även med operativ storytelling i form av filmproduktion och digital marknadsföring.

Kontakta mig här

 

 

ARTIKLAR